Parkettivinyyli on todellinen monitaituri.

Parquetvinyl soveltuu todellakin kaikkiin tiloihin kellarista ullakolle ja kylpyhuoneesta keittiöön tai makuuhuoneeseen.  Etsitkö lattiaa ammattikäyttöön?  Sekin on mahdollista!

Parquetvinyl soveltuu todellakin kaikkiin tiloihin kellarista ullakolle ja kylpyhuoneesta keittiöön tai makuuhuoneeseen.  Etsitkö lattiaa ammattikäyttöön?  Sekin on mahdollista!

Makuuhuone


OK, makuuhuone on paikka, jossa pitäisi saada hyvät yöunet. Ehkäpä saatkin. Kuitenkin ensikosketuksesi maailmaan joka päivä, hetken, jolloin nostat jalkasi vuoteen reunan yli, täytyy olla lämmin ja miellyttävä. Niin nouset vuoteesta aina oikealla jalalla!
Saatat myös pukeutua makuuhuoneessa. Ehkäpä valitset siellä oikean asun joka tilanteeseen. Tai ehkä käytät makuuhuonetta rentouttavaan joogahetkeen tai virtuaaliseen zumbatuntiin. Se tuntuu varmasti vieläkin miellyttävämmältä, kun jalkojesi alla on Parquetvinyl!
Makuuhuone

Kylpyhuone


Lähtikö lastesi vaahtokylpy lapasesta? Sitä sattuu. Ei syytä huoleen: Parquetvinyl on oikeasti vedenpitävä. Edes liitokset eivät päästä pisaraakaan vettä läpi. Voit luottaa siihen. Myös paljain jaloin kävely on Parquetvinylillä erittäin miellyttävää. Vinyyli ei ole yhtä kylmä kuin keraamiset laatat. Hyvä juttu, jos tarvitset aamulla aikaa heräämiseen. Hygienia on kylpyhuoneessa olennaisen tärkeää. Se on puhdistettava hyvin silloin tällöin. Onneksi sinun ei tarvitse huolehtia asiasta valitessasi Parquetvinylin.
Kylpyhuone

Keittiö


Keittiö on monen kodin keskipiste, jossa tehdään paljon muutakin kuin vain laitetaan ruokaa ja syödään. Se on paikka, jossa elämää todella eletään. Ei ihme, että lattia on mopattava toisinaan perusteellisesti. Parquetvinyl-lattialla saat valmista hetkessä. Keittiössä asiat voivat mennä pieleen. Joku kaataa mukinsa varhain aamulla tai vielä pahempaa, tomaattikastikepurkki rikkoutuu lattiaan rankan työpäivän jälkeen. Muuta ei tarvita! Emme voi estää purkkia putoamasta, mutta voimme kertoa, että Parquetvinyl-lattiasi ei siitä kolhiinnu eikä myöskään värjäänny. Hengitä siis syvään, moppaa se pois... ja tilaa pizza?
Keittiö

Olohuone


Japanilainen minimalismi, skandinaavinen sulavalinjaisuus, elegantti maalaistyyli tai rouhea teollinen tyyli. Olipa tyylisi mikä hyvänsä, haluat lattian sopivan kuvaan täydellisesti. Lattia on tärkeä tekijä huoneen tunnelman luomisessa. Se pysyy siellä yleensä vuosia. Varmista siis, että teet oikean valinnan! Parquetvinyl tarjoaa joka tapauksessa laajan tyyli- ja värivalikoiman. Olemme täysin samaa mieltä Charles Eamesin kanssa: ”Yksityiskohdat eivät ole yksityiskohtia – ne tekevät tuotteen.”  ”Yksityiskohdat”, kuten kuviota vastaava pinta, värillinen liitos tai v-ura, varmistavat, että lattia näyttää ja tuntuu oikealta.
Olohuone

Puhutaanpa työasioista! 

Eleganteista optikkoliikkeistä kuntoilutarvikemyymälöihin, moottoripyöräliikkeistä viiden tähden ravintoloihin. Monet ovat jo valinneet Parquetvinylin. 

Ravintola- ja pitopalvelutilat

Sinulla on intohimo, unelma, elämäntyö.  Valikoimassamme on taatusti suunnitelmiisi täydellisesti sopiva lattia.  Olipa tyylisi mikä hyvänsä, Parquetvinyl on saatavilla monina eri tyyleinä ja vieläkin useampina väreinä.

Tutustu!

Vähittäismyyntitila

Kuvan on oltava täydellinen...  Tarjoamme oikeanlaisen lattian!

Tutustu!

Toimistot

Olipa toimistosi suuri avokonttori tai pieni tila, miksipä et valitsisi Parquetvinyl-lattiaa? 

Tutustu!

Usein kysytyt kysymykset

  • Parquetvinylin koostumus on ainutlaatuinen, ja se sisältää jopa 70 % kalkkikiveä ja noin 29 % PVC-jauhetta. Lisäaineiden osuus on alle 1 %. Laminaatti on valmistettu puukuiduista, jotka saattavat paisua kosteissa huoneissa. Toisin kuin laminaatti, Parquetvinyl ei reagoi käytännössä lainkaan lämpöön ja suoraan auringonvaloon.
    Parquetvinyl tarjoaa seitsemän tärkeää etua laminaattiin verrattuna: se on täysin vedenkestävää, se voidaan asentaa suuriin tiloihin (enintään 400 m²) ilman profiileja, se voidaan asentaa välittömästi, se soveltuu mihin tahansa huoneeseen, sen akustinen luokitus on erinomainen, sen VOC-päästöt ovat alhaiset, ja se on kierrätettävää. (VOC= haihtuvat orgaaniset yhdisteet, jotka saattavat vaikuttaa sisäilmaston terveellisyyteen)

  • Käyttöluokka viittaa kokolattiamatto-, vinyyli-, laminaatti- ja parkettilattioille tarkoitettuun yleiseen luokitusjärjestelmään, joka kuvaa, minkä tyyppisessä ympäristössä lattiaa voidaan käyttää. Esimerkiksi luokka 32 soveltuu asuintiloihin ja kevyeen käyttöön julkisissa tiloissa, luokka 33 soveltuu asuintiloihin ja kevyeen tai kovaan käyttöön julkisissa tiloissa ja luokka 34 soveltuu asuintiloihin ja kevyeen, kovaan tai erittäin kovaan käyttöön julkisissa tiloissa. 

    Lisää tästä kysymyksestä.
  • Aluslattia ei ole aina välttämätön, mutta se tarjoaa monia etuja. Ensimmäinen näistä eduista käy ilmi heti lattian asennusta aloitettaessa, sillä aluslattia korjaa epätasaisuudet kokonaan tai osittain. Asennus itsessään onnistuu lisäksi huomattavasti nopeammin. Tärkein etu on kuitenkin, että aluslattia vaimentaa askelääntä. Ero on selkeästi kuultavissa. Joissakin mallistoissa on integroitu aluslattia. Tämä tarkoittaa, että erillistä aluslattiaa ei tarvita – itse asiassa sitä ei saa käyttää. 

Muita kysymyksiä?